Jakta på ny besøkshund på Overhalla livsgledehjem har startet etter at veteranen takker for seg

Gledessprederen Enja (10) går av med pensjon

Med et bestemt hopp tar den pensjonerte besøkshunden plass i sofaen. Der har hun sittet og spredd glede mange ganger de siste årene.

Blir pensjonist: Besøkshunden Enja har nå gått av med pensjon, men kom innom på besøk hos Overhalla livsgledehjem tirsdag. Da vanket det kos fra Borgny Steen (87) (til venstre) og Anny Amdal (92). – Jeg tror hun er bare snill, jeg, smiler Amdal.   Foto: BJØRN TORE NESS

Jeg tror det er bra for alle her at hun kommer innom.

Anny Amdal
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: Hver fredag i en årrekke har beboerne ved Overhalla livsgledehjem hatt et høydepunkt å se fram til. Da har de nemlig fått besøk av gledessprederen Enja (10). Hun har vært en høyt verdsatt gjest siden sykeheimen ble livsgledesertifisert.