Sprengt kapasitet skaper utfordringer for Namsos turnforening

400 på venteliste: – Beklagelig

De har en kapasitet på 270 utøvere. I tillegg står 400 på venteliste. Aldri har pågangen vært større for Namsos turnforening.

STOR UTFORDRING: Begrenset halltid og sprengt kapasitet er hovedårsaken til at det nå er flere års ventetid på å få ta del i aktivitetstilbudet til Namsos turnforening. – Turn er attraktivt – og det er bra. Men det er synd at barn og unge rammes av de utfordringene vi har, sier leder Jon Christian Johansen. Her fra barnekretsturnstevne i Steinkjer i fjor – der Namsos stilte en stor tropp. 

De fleste viser forståelse for situasjonen, men mange foreldre er frustrerte.

Jon Christian Johansen
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er jo et luksusproblem i hermetegn. Realiteten er at det har blitt et stort problem for oss. Utfordringa er at det er mange som har lyst til å være med, men ikke alle får. Det er beklagelig, fastslår leder Jon Christian Johansen i Namsos turnforening.