Mens de faste lærerne er på studietur har lærerstudenter hatt ansvaret for hele skolen

Lekne studenter tok over roret på Otterøya

Gjennom lærerutdanninga ved NTNU har 21 studenter fått en unik praksismulighet som også gir en positiv effekt for skolen og elevene.

Artig uke: Elevene ved Otterøy oppvekstsenter har latt seg begeistre av lærerstudentene som har vært i praksis denne uka. Her forsøker Vetle Gartland Nygård (til venstre) og Olivia Konstanse Aglen forsøker å drible lærerstudent Jo Flatås. 

NAMDALSAVISA

OTTERØYA: Mens lærerne har dratt på studiereise har 21 lærerstudenter fra NTNU tatt over styringa på Otterøy oppvekstsenter. Hele denne uka har de nesten alle rollene ved skolen – fra rektor til lærere. Dette er deres siste del av praksisen før de til sommeren forhåpentlig blir ferdig utdannede lærere.