Venstre sliter med å stille liste i Grandes heimkommune

Meldte seg ut i protest

Kriserammede Venstre går til høstens valg uten liste i flere nordtrønderske kommuner. Overhalla blir trolig én av dem – der flere av dem som sto på lista ved forrige valg har meldt seg ut av partiet.

Meldte seg ut i protest: Arne Marius Fiskum sto på lista til Venstre ved forrige kommunevalg i Overhalla. Nå har han imidlertid meldt seg ut av partiet. – Jeg meldte meg ut først og fremst på grunn av løftebruddet da vi gikk inn i regjering med Frp. Det var dråpen som fikk begeret til å renne over for meg, sier Arne Marius Fiskum.   Foto: Jonas Olsen

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: En av dem som sto på lista til Venstre ved forrige kommunevalg i Overhalla var Arne Marius Fiskum. Han har imidlertid meldt seg ut av partiet. Det er han ikke alene om. Fra 2016 til 2018 gikk medlemstallet i Nord-Trøndelag venstre ned fra 374 til 295.