Alle er enige om at Nærøysund arena blir utrolig viktig

Sist uke ble anbudsdokumentene til den nye idrettshallen på Kolvereid presentert for potensielle entreprenører. Det er et unikt prosjekt som nå sparkes i gang.

SAMMEN OM VIKTIG PROSJEKT: Både politikere, administrasjon og næringsliv står sammen om viktigheten av nye hall på Kolvereid. Fra venstre: Lars Fredrik Mørch fra næringsforeninga, prosjektingeniør Tore Livik, Marit Dille fra handelsstanden, oppvekstsjef Kirsti Sandes Fjær, innkjøpsansvarlig Kenneth Haug og rådmann Helge Thorsen. 

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: – Det er egentlig to grunner til at vi vil fortelle om prosjektet nå. Det ene er at anbudsdokumentene for Nærøysund Arena er lagt ut på den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser, Doffin. I tillegg vil vi si noe om hvorfor det er nødvendig at denne investeringa blir gjort, sier rådmann Helge Thorsen.