Tryggere i vannet etter bare noen dager

Svømmeopplæring for skolestartere sørger for at langt flere blir trygge i det våte element.

Økte ferdigheter: Den siste tida har det vært svømmeopplæring for skolestartere i Namsos kommune. Prosjektet ble innført i fjor, og resultatet man ser er at langt flere blir trygge i vannet og utvikler svømmeferdigheter tidligere. Jasmin Zäkel (til venstre) og Adrina Qane var kjempefornøyde med at de hadde fått en uke i bassenget.   Foto: Bjørn Tore Ness

Vi ser at de fleste blir trygge i løpet av den uka de er her på svømmeopplæring.

Gina Hestø
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Samtlige skolestartere i Namsos kommune har den siste tida vært gjennom ei uke med svømmeopplæring i Oasen. Dette er andre året at kommunen gjennomfører tiltaket, og målet er at så mange som mulig skal være trygg i vannet når de begynner skolegangen.