Høy allsangfaktor når Åge skal hylles med to konserter

Med låter fra hele karrieren til Åge Aleksandersen byr Jøa blandakor og Thomas Brøndbo på en variert feiring av 70-årsjubilanten.

ØVINGSHELG: Førstkommende helg blir det Åge Aleksandersen-hyllest fra Jøa blandakor og Thomas Brøndbo. Konserten settes opp både på Jøa og i Namsos, og det loves en variert konsert med mulighet til å bli med på notene. – Det kommer til å bli høy allsangfaktor, så det blir gode muligheter til å være med å synge, sier Brynjar Gevik. 

NAMDALSAVISA

JØA : Det kommer til å bli to kvelder fylt med god musikk når Jøa blandakor og Thomas Brøndbo med fullt band inviterer til hyllestkonsert for Åge Aleksandersen, som fyller 70 år 21. mars. Det blir i alt to konserter, hvorav den første er i Fyret på Jøa 23. mars, mens den andre blir i Kulturhuset i Namsos dagen etter.