Norsk produksjon har kjøpt opp Trønderlyd

– Nå slipper jeg unna papirarbeidet og kan bruke mer tid på lydarbeidet

Norsk produksjon AS (N-Pro) i Trondheim har kjøpt opp Trønderlyd AS i Namsos. Det er Håvard Nordhøy glad for.

HAR SOLGT LIVSVERKET: Daglig leder Håvard Nordhøy i Trønderlyd AS har solgt firmaet til trondheimsbaserte Norsk produksjon AS. Det betyr ikke at han nå får mindre tid bak spakene. Snarere motsatt. – Jeg får mindre ansvar og mer tid til å gjøre det jeg liker aller best, nemlig å være lydtekniker, sier Nordhøy. FOTO: JONAS OLSEN 

Det er ikke akkurat storbutikk vi driver med. Men jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med løsninga.

HÅVARD NORDHØY
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – N-Pro er en stor og viktig aktør i Trøndelag, og er et selskap vi har samarbeidet med mye før, sier Håvard Nordhøy i Trønderlyd.