Kulturprisen går til dugnadsgjengen i Namdalseid og Lyngen skytterlag

Årets kulturpris i Namdalseid kommune går til dugnadsgjengen i Namdalseid og Lyngen skytterlag.

SKYTER PÅ HJEMMEBANE Leder i Namdalseid og Lyngen skytterlag Johnny Gipling (fra venstre), Odd-Helge Derås og Sindre Westerås er blant medlemmene i skytterlaget som stiller opp på dugnad når det trengs. Her fra da de arrangerte norgescup på heimebane i fjor sommer.  Foto: Ellen Homstad

NAMDALSAVISA

NAMDALSEID: – Prisvinneren har gjennom mange år tilbudt skyting som aktivitet for alle i bygda og anses som en breddeaktivitet for mange målgrupper. Laget har i mange år arbeidet med stor dugnadsinnsats og bygd opp anlegg for sine aktiviteter både utendørsanlegg på Sjøåsen med nyrenovert skytebane, nytt klubbhus i tillegg til innendørs miniatyrskytebane ved Namdalseid skole, som sto ferdig for noen år siden, heter det i begrunnelsen for hvorfor akkurat skytterlaget fortjener kulturprisen for 2018.