Feiret stor deltakelse i Hunt 4

Ordføreren kjørte bygda rundt for å servere kake til libyggen

Lierne fikk en delt førsteplass i lag med Snåsa over kommuner med størst prosentvis deltakelse i Hunt 4. Torsdag fikk de litt igjen da ordføreren kjørte bygda rundt med kake.

FYLLER KAKE-EKSPRESSEN: Torsdag morgen møtte lierneordfører Bente Estil opp hos Britt Nordbakk på Matkroken i Sandvika. Der hentet hun ut sju store bløtkaker som ble fordelt på libyggen som takk for innsatsen kommunens folk gjorde på Hunt 4. 

Vi ville gjerne gi noe tilbake til alle de flinke libyggen som stilte opp på Hunt 4, og siden vi nå er ferdig med undersøkelsene, kunne vi gå for kake

Bente Estil, ordfører i Lierne
NAMDALSAVISA

LIERNE: – Det betyr mye for Lierne å ha høy deltakelse i Hunt. En ting er at det betyr mye økonomisk for kommunen at så mange som mulig blir med, men det bidraget vi gir til forskninga er enda viktigere, sier ordfører Bente Estil som egenhendig kjørte ut kake innbyggerne i kommunen.