Ane A. Stenseth er svært aktuell for en landslagsplass

Vil ikke tenke for mye på laguttak

Landslagstrener Ole Morten Iversen går langt i å bekrefte at Ane Appelkvist Stenseth er aktuell for en plass på et av landslagene kommende sesong. Ane selv er opptatt å gå fort på ski.

TRENERSKIFTE? Ane Appelkvist Stenseth har hatt Kristian Skrødal (til høyre) som trener på Team Veidekke Midt-Norge i vinter. Mye tyder på at hun får plass på et av landslagene kommende sesong. Til venstre: Landslagstrener Ole Morten Iversen.   Foto: Svien-Tore Hovd

NAMDALSAVISA

GRONG: – Det er for tidlig å si hvor Ane skal være neste sesong. Hun har et stort potensial og har tatt store steg. Ane er opplagt en spennende utøver, og har lagt inn veldig gode søknader for å ta steget videre opp fra Team Veidekke. Det ser jo alle som følger med litt, sier Ole Morten Iversen.