R&B Weekend på Ullvaren kafe

Clockworks fant raskt tilbake til tonen

De møttes på videregående – før de ble spredt til alle verdens kanter. I helga sto de sammen på scenen igjen for første gang på to år.

GAMLE SKOLEKAMERATER: De fant hverandre under studietida på Olav Duun. I helga sto John Viljar Aune Jensen (tangenter), Espen Aglen (bass), Sarah Ørjasæter Forås (vokal), Thomas Lestum (gitar) og Ådne Hansen (trommer) igjen på scenen sammen under rock- og bluesfestivalen på Ullvaren kafe i Namsos.  Foto: Pål Morten Skaret

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Når vi spilte sammen sist? Det må ha vært mens vi fortsatt gikk på musikklinja på Olav Duun i 2017. Så det var virkelig på tide at vi fant tilbake til hverandre, sier trommis Ådne Hansen mens Clockworks forbereder seg backstage ei lita time før spillejobben på Ullvaren kafe.