Kun én gang tidligere i historien har Flyktningerennet blitt avlyst. I helga holdt det på å skje igjen

Kun én gang tidligere i historien har Flyktningerennet blitt avlyst. I helga holdt det på å skje igjen, men etter en massiv arrangørinnsats kunne 650 skiløpere likevel stille til start søndag i strålende sol og nypreparerte løyper.

FORNØYD RENNSJEF: Rennleder Eva Westum Kveli strålte i målområdet under det 69. Flyktningerennet søndag. Da uvær var farlig nært å sette en stopper for rennet, ble to renndager slått sammen til én. Westum Kveli konkluderer med at det ble en suksess.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

GÄDDEDE: En snøstorm førte til at alle lørdagens starter måtte utsettes til søndag. Til tross for en del uforutsette hendelser, er rennleder Eva Westum Kveli svært fornøyd med sluttresultatet.