Elisabeth (49) levde ut pikedrømmen 30 år «for sent»

Først da hun nærmet seg 50, tok Elisabeth Vollmo Bjørhusdal skrittet og levde ut frisørdrømmen. Og selv om det ikke ble helt som hun drømte om, har hun ikke angret ett eneste sekund.

Små og store endringer: Elisabeth Vollmo Bjørhusdal runder 50 denne våren, men har allerede skiftet yrke to ganger i godt voksen alder. Nå jobber hun tre dager i uka med elektroniske kartsystemer og planlegging i Grong kommune. De to siste dagene klipper hun håret til Astrid Fossmo og de andre kundene i frisørsalongen.  Foto: Stein Nervik

NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: – Jeg sa til eldstemann da han ikke visste hvilken utdannelse han skulle ta: «Se på mor di. Det er aldri for sent å lære noe nytt. Det viktigste er at du kommer i gang med noe. Så får du finne på noe annet om du går lei av det.»