Hekla Stålstrenga med konserter på Kolvereid og i Namsos

Håndverk og helhet fra Hekla

Hekla Stålstrenga er på turne med si nye plate «Elske og ære». Bandet fra Troms elsker også å spille i Trøndelag.

PÅ KULTURHUSTURNE: Hekla Stålstrenga er ute på sin «Elske og ære»-turne og gjester kulturhusene i Nærøy og Namsos henholdsvis fredag og lørdag. Felespiller og låtskriver i det populære folkemusikkbandet fra Troms, Ragnhild Furebotten (til høyre), gleder seg til å avslutte turneen i Namdalen.  Foto: Knut Åserud

Kulturhus og Hekla Stålstrenga er en god match.

RAGNHILD FUREBOTTEN
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er alltid ekstra hyggelig å komme til Trøndelag. Vi føler oss trygge der, og kjemien med publikum er alltid god. Så vi gleder oss veldig til å spille på Kolvereid og i Namsos, sier Ragnhild Furebotten.