Folkemøte om kultur og frivillighet i Nye Namsos

– En samfunnsplan du vil ha liggende på nattbordet

Samfunnsplan. Et ord som kan kjede selv en rådmann. Men når kulturen skal samles i den nye storkommunen, lover Inge Ryan en fengende lektyre.

VIKTIG BRIKKE: – Hvorfor er jeg særskilt opptatt av frivillighet? Samfunnet vårt er avhengig av frivillighet dersom vi skal få et lokalsamfunn på 15.100 mennesker til å gå rundt, sa Inge Ryan da han åpnet folkemøtet onsdag. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Å lage en samfunnsplan høres forferdelig kjedelig ut. Men denne samfunnsplanen skal bli så spennende at de aller fleste vil ha den liggende på nattbordet! Det er målet. Folk skal kjenne seg igjen i den. Folk skal føle eierskap til den. Derfor er det så utrolig fint å se at så mange er her for å dra lasset sammen.