Leder i alpinkomiteen mener nordtrønderske medaljer i Hemsedal er gull verdt for rekrutteringa

Tror NM-suksess gir smitteeffekt

To nordtrønderske medaljer i NM gir ringvirkninger også med tanke på aktivitet i yngre årsklasser innen alpinsporten lokalt.

Går foran: Med gull til Stian Saugestad i super-G og bronse til Stjørdals-utøver Markus Nordgård Fossland i onsdagens utforrenn i Hemsedal – er Nord-Trøndelag beste krets i NM så langt målt i plasseringer. Også i utfordelen i kombinasjonen, som avsluttes med slalåmrenn torsdag viste duoen styrke da de kjørte inn til henholdsvis første- og andreplass onsdag.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Mandag kjørte Stian Saugestad inn til gull i super-G i NM-løypa i Hemsedal. Da pallplassen glapp for namsosingen i onsdagens utforrenn – sto en annen nordtrønder fram blant norgeseliten. Stjørdalingen Markus Nordgård Fossland (20) sikret nemlig bronse i konkurransen der Saugestad endte som nummer fire.