Stem på Storsenteret

Du kan ikke velge Namsos storsenter inn i kommunestyret, men de siste fire ukene før valget kan du avgi forhåndsstemme i senterets åpningstid.

NYTT VALGLOKALE: Valgstyret i Nye Namsos har vedtatt at forhåndsstemminga i år skal foregå på Namsos storsenter. Fra venstre: Baard Kristiansen (Ap), Steinar Lyngstad (Sp), Svein Erik Bugge (Frp), Bjørnar Smines (Lund grendelag), Trine Fagerhaug (Ap), Arnhild Holstad (Ap), Arne Magnar Bratberg (Ap), Amund Lein (H), Gunn Holvik (Sp), Per Olav Mork (KrF), Geir Olav Knappe (V), Tor Jørgen Olsen (SV) og Tom C. Prytz (H). 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Valgstyret ønsker å legge til rette for forhåndsstemming der folk ferdes, og når vi flytter forhåndsstemminga til Namsos storsenter håper vi det kan øke valgdeltakelsen ved høstens kommune- og fylkestingsvalg, sier ordfører Arnhild Holstad.