D.D.E. ble hyllet med Hedersprisen under Spellemannprisen 2018

Hyllet av en samlet musikkbransje

D.D.E. har skrevet mange sanger som har løftet feststemninga i det ganske land. Lørdag var de selv festens midtpunkt under Spellemannprisen.

KVELDENS GLADESTE: D.D.E. stakk av med Hedersprisen under Spellemannprisen 2018. Det var mange som ville han en bit av Eskil Brøndbo, Arnt Egil Rånes, Eivind Berre, Bjarne Brøndbo, Daniel Viken og Bård Jørgen Iversen etter showet. FOTO: BJØRN TORE NESS 

NAMDALSAVISA

OSLO: – Det her har dere sannelig fortjent. Dere er lyden av god stemning. Ekte spilleglede, smittende humør og en beundringsverdig utholdenhet. Dere er hele Norges D.D.E. og dere er konga. Og nå skal vi feste helt til sola står opp, sa kulturminister Trine Skei Grande da hun delte ut Hedersprisen til D.D.E. lørdag kveld.