Rørvik spås å få hard motstand i søndagens cupkamp

– Rana er favoritter

Andreas Skeie og Rørvik jublet først over trekninga i cupen, men pipa fikk raskt en annen lyd hos de rødkledde.

God «pre-season»: Andreas Skeie og Rørvik har levert gode resultater før starten på denne sesongen og slått Namsos ved to anledninger. Første cupoppgjør endte også i seier i det som var en dårlig dag. – Vi har spillere med x-faktor som kan levere likevel om laget spiller dårlig, sier Skeie. Han mener dog at Rana er favoritter i søndagens cupkamp. 

Rana har en av tidenes toppscorere i Nord-Norge på laget.

Trond Isaksen, Rana Blad
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Etter seier mot Brønnøysund i cupen på det rørviktrener Andreas Skeie omtaler som en dårlig kamp, ble det opplyst at Rana FK blir siste hinder for Rørvik, for å gå videre til første runde i NM.