«Länge leve Sven-Ingvars» i NTE Arena 12. april

Sven-Ingvars til Namsos for å løfte noen lokk

– Å spille 40 hits på rad hadde vært for enkelt, sier Oscar Magnusson. Sønn av avdøde Sven-Erik Magnusson er på sitt livs følelsesreise med pappas gamle band.

Inntar namsos: Sven-Ingvars er som legender å regne i skandinavisk musikksammenheng. Svenskene har holdt det gående i over 60 år, og er nå på turne med showet «Länge leve Sven-Ingvars», der Oscar Magnusson (med skjegg i midten) har overtatt mikrofonen etter sin avdøde far Sven-Erik Magnusson. 

Han var verdens beste Sven-Erik Magnusson – og jeg vil være verdens beste Oscar Magnusson.

OSCAR MAGNUSSON
NAMDALSAVISA

NAMSOS: 22. mars 2017 gikk en av vår tids største musikkprofiler og artister bort. Men Sven-Erik Magnusson lever i aller høyeste grad videre gjennom den enorme låtkatalogen som Sven-Ingvars har levert gjennom sine over 60 år som band.