Grong, Lierne og Snåsa skal samarbeide for å få fram et nytt topplag i distriktet

Lierne skal sette elitestandard i 2. divisjon

Lierne gir fra seg plassen i 1. divisjon. Eventyret trenger derimot ikke over. – Målet må være å ha et 1. divisjonslag i området innen kort tid, sier John Arne Vestnor.

KAN SKAPE NYE EVENTYR: Lierne har trukket laget fra 1. divisjon. Nå skal man bygge opp et nytt slagkraftig mannskap i 2. divisjon, og trener John Arne Vestnor ønsker elitestandard på treningsarbeidet. Samtidig ser han for seg et tett samarbeid med Grong og Snåsa og Grong videregående skole.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NORDLI: Mandag kveld møttes sentrale personer innen volleyballen i Grong, Snåsa, Lierne og Grong videregående skole. På agendaen sto en kartlegging av hva klubbene ønsker, og hvordan man ser for seg volleyballkartet i regionen framover.