– Vedlikeholdet er forsømt, og vi er redd for at det skal skje ei ulykke

For ett år siden skrev NA om Erna og Ole Martin Johansen som hadde ventet i over ti år på at den falleferdige brua ved gården deres skulle utbedres. Den gangen lovte Leka kommune å få fortgang i saken, men ennå har ingenting skjedd.

FORTVILET: Erna og Ole Martin Johansen er fortvilet over at ingenting skjer med brua etter flere år med forespørsler.  Foto: Lena Erikke Hatland

Brua kan kollapse når som helst, og det er rart at de tar den risikoen.

Ole Martin Johansen
NAMDALSAVISA

GUTVIK: I slutten av mars fortalte Leif Pettersen i teknisk etat i Leka kommune at brua i Rossvika kommer til å prioritert i løpet av sommeren, samtidig som han påpekte at det bare bor en familie her – og at det er en lang og dyr veg som skal opprettholdes.