Namdal historielag omorganiserer seg og jobber med storprosjekt

Millionsatsing på historie

Går alt etter planen blir det store endringer i virksomheten til Namdal historielag.

Lederskifte: Trond Prytz (til venstre) er innstilt som ny leder i Namdal historielag når Paul Almåsvold nå går av. Lørdag er det årsmøte i historielaget, som etter planen nå skal bli et regional historielag som skal legge mer til rette for de 17 lokallagene som er tilsluttet organisasjonen. Samtidig foreligger det planer om å jobbe med å få gitt ut det siste bindet om Namdalens historie, og kostnadsramma er anslått til tre–fire millioner kroner. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Lørdag er det årsmøte i Namdal historielag, og allerede er det klart at det kommer til å skje store endringer. Trond Prytz er innstilt som ny leder, og tar over stafettpinnen etter Paul Almåsvold som har sittet i sjefsstolen det siste året.