Signerte storkontrakt

NAMDALSAVISA

RØRVIK: SinkabergHansen skal bygge framtidas laksefabrikk på Marøya. Etter lengre tids utredning er en stor kontrakt om helintegrerte løsninger fra Baader inngått.

– Vi er både stolte og ydmyke over å bli valgt. Dette er en svært viktig beslutning for vår samarbeidspartner, sier Kjell A. Lind-Olsen i Baader Norge, som sammen med Ulf Jacobsen i Baader Tyskland har ført tett dialog med SinkabergHansen helt fram til kontraktinngåelse.

– Dette er en av de aller største kontraktene Baader har signert i løpet av sin 100-årige historie. At SinkabergHansen valgte nettopp oss er vi ubeskjedne nok til å ta som bekreftelse på at våre nye systemer med helintegrerte løsninger for både sløyehall, pakkeri og filethall er noe som møter kundens krav til kvalitet, effektivitet og driftssikkerhet, sier Lind-Olsen.