Lærerikt NM for Namsos-korps

– Vi skulle veldig gjerne hatt både flere poeng og en bedre plassering. Men føler at vi som korps har hatt fin utvikling og er bedre rustet nå en vi var for ett år siden, sier Brit Marie Skage som er leder i Namsos Musikkorps.

GOD OPPLEVELSE: Namsos Musikkorps hadde en god opplevelse selv om de ikke var helt fornøyd med poengfangsten under NM i janitsjar.  Foto: Svein Halvor Moe

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Skage og 53 andre lokale korpsmusikere hang ikke med hodet selv om de fikk anvist 86,5 poeng og endte opp med tiendeplass i 6.divisjon i NM. Korpslederen konkluderte med at de fikk færre poeng i år enn i fjor.  Men både hun og flere andre i korpset var av den oppfatning at den musikalske prestasjonen var vel så god. For dirigent Tor Halvard Nilsen hadde lagt lista høyere denne gangen.