Bredt spekter av opplevelser venter Rørvik i Rio de Janeiro

Først seriestart - så venter en opplevelse som vil sette spor

De går spennende dager i møte, Rørvik IL fotball.

FØRST SERIESTART - SÅ AVREISE: Her er deler av reisefølget fra RIL fotball som setter kursen mot Rio de Janeiro lørdag. Bak fra venstre: Thomas Strand, Geir Håvard Moen, Andreas Skeie, Stian Settnøy, Jon Ivar Hallaraune, Martin Henriksen, Torbjørn Bach, Erik Laugen, Olav Andre Fausa, Stig Myhre og Mathias Langli. Foran fra venstre: Breno Rodrigues, Yan Abreu, Kristoffer Fjær, Gleidson Bernardo, Ole Thorsen og Kristoffer Skjevelnes. Først venter imidlertid serieoppstart mot Kvik på bortebane. 

Vi er forberedt på at det blir en skikkelig «wake up call».

Andreas Skeie
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Torsdag offentliggjøres oppsettet for første runde av NM, før seriestart mot Kvik venter fredag. Lørdag setter så et reisefølge på 30 mann tilknyttet Rørvik A-lag kursen mot Brasil og Rio de Janeiro, der treningssamling og opplevelser står på agendaen.