Bredt spekter av opplevelser venter Rørvik i Rio de Janeiro

Først seriestart - så venter en opplevelse som vil sette spor

De går spennende dager i møte, Rørvik IL fotball.

FØRST SERIESTART - SÅ AVREISE: Her er deler av reisefølget fra RIL fotball som setter kursen mot Rio de Janeiro lørdag. Bak fra venstre: Thomas Strand, Geir Håvard Moen, Andreas Skeie, Stian Settnøy, Jon Ivar Hallaraune, Martin Henriksen, Torbjørn Bach, Erik Laugen, Olav Andre Fausa, Stig Myhre og Mathias Langli. Foran fra venstre: Breno Rodrigues, Yan Abreu, Kristoffer Fjær, Gleidson Bernardo, Ole Thorsen og Kristoffer Skjevelnes. Først venter imidlertid serieoppstart mot Kvik på bortebane.  Foto: Bastian Øien Alstad

Vi er forberedt på at det blir en skikkelig «wake up call».

Andreas Skeie
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Torsdag offentliggjøres oppsettet for første runde av NM, før seriestart mot Kvik venter fredag. Lørdag setter så et reisefølge på 30 mann tilknyttet Rørvik A-lag kursen mot Brasil og Rio de Janeiro, der treningssamling og opplevelser står på agendaen.