Trude fra Skage starter firma for hjemmehjelp-tjenester: – Det er en spesiell grunn til at jeg gjør dette

Ingen oppgaver er for små eller store for Trude S. Knutsen – som nå starter opp besøkstjenesten «En til deg AS».

VIL VÆRE «EN TIL DEG»: Trude S. Knutsen fikk nylig grønt lys for oppstart av eget firma. Det heter «En til deg AS» og skal hjelpe hjemmeboende med alt innen dagligdagse gjøremål. – Mange er ensomme og bor alene, med pårørende og familie langt unna. Da er det alltid noe man trenger hjelp til, sier Knutsen – som tilbyr sine tjenester fra 6. mai.  Foto: Runar Moen

Mange synes jeg oppfører meg som ei gammel dame. Jeg er nok født 100 år for seint.

Trude S. Knutsen
NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Jeg ønsker å hjelpe folk med daglige gjøremål. Det kan være alt fra vasking, baking og plenklipping til det å kjøre bil til frisøren, være med på handletur eller rett og slett bare drikke kaffe og prate sammen, sier Trude S. Knutsen.