Ole Jørgen Bruvoll om regionlagets framtid

– Vil være trist for trøndersk idrett

Ole Jørgen Bruvoll er Namdalens fremste langrennsutøver på herresida. Nå frykter han både for sine egen framtidige satsing og for trøndernes hevdelse i skisporet.

FØRST I MÅL: Lørdag vant Ole Jørgen Bruvoll Gunnarfjellrennet i Sørli. Vinteren er på hell, og Bruvoll er nå bekymret for hvordan trenertilbudet vil være framover. 

NAMDALSAVISA

LIERNE: Bruvoll har flere topp-ti-plasseringer i Skandinavisk Cup å se tilbake på nå på tampen av sesongen. Libyggen har i flere år vært fast innslag på regionlaget Team Veidekke Midt-Norge. Den siste tiden har det imidlertid vært knyttet stor usikkerhet til hovedtrener Kristian Skrødal sin videre skjebne i regionlaget. På grunn av mangel på lokale sponsorer, har ikke regionlaget midler til å lønne Skrødals 100-prosentstilling slik situasjonen er i dag. Det bekymrer Bruvoll.