Røde Kors er på plass i påska og rundt 15 hjelpekorps og hundre frivillige er klare til å rykke ut om noe skjer

De frivillige tar beredskapen i påskefjellet

Fra operasjonssentralen på Bjørgan dirigerer Røde Kors det frivillige hjelpearbeidet i påska.

VAKTSKIFTE PÅ VAKTSENTRALEN: Gjennom hele påska er operasjonssentralen til Røde Kors i Nord-Trøndelag, som i år ligger på Bjørgan, er det minst to stykker på vakt døgnet rundt. Da vi var innom var det vaktskifte og to arbeidslag var på plass. Fra venstre: Kim Daniel Dypingen, Einar Gosen, Grete Lian, Linda Evenset og Sten- Tore Sagmo. 

NAMDALSAVISA

GRONG: – Røde Kors i Nord-Trøndelag organiserer oss slik at vi har hjelpekorps i beredskap over hele området, og vi har en felles operasjonssentral. Og denne påska er den på Bjørgan, sier Grete Lian fra Overhalla Røde Kors som var på vakt når vi var innom mandag morgen.