Med «Miss Zalo» i spissen dro Ytre Namdal inn nesten 400.000

Nærøysund pokerklubb leverte gode resultater under Norgesmesterskapet i poker.

BESTE KVINNE Lise Irene Øyahals Høyforslett ble beste kvinne på 17. plass i hovedturneringa under Norgesmesterskapet i poker.   Foto: Poker.no

NAMDALSAVISA

DUBLIN/RØRVIK: Under Norgesmesterskapets hovedturnering tok Lise Irene Øyahals Høyforslett en 17.plass av de 1.168 pokerspillerne som deltok. Plasseringen gjorde henne til beste kvinne i denne turneringen. Hun ble også nummer 11 i Ladies event, der 137 deltok.

– Jeg er veldig fornøyd med å nesten nå finalebordet i Main event. Dette er mitt beste NM så langt i karrieren, sier Høyforslett som i pokermiljøet går under navnet «Miss Zalo».

– Jeg registrerte meg som «Miss Zalo» på en nettpokerside helt i oppstarten. Jeg glanet ut i lufta og så zalo-flaska, og tenkte at zalo var et greit navn: poker handler jo om å gjøre reint bord, humrer 49-åringen som deltok i NM for første gang i 2011.

For 17.plassen i hovedturneringen fikk hun utbetalt 6.500 euro. I samme turnering tok Stig Rune Bjørnli 66.plassen, og det var flere spillere fra Ytre Namdal som leverte sterke prestasjoner ved bordet i de forskjellige turneringene.

Kim Gøran Arnø, Kristen Høyforslett, Magnus Eidshaug og Carl Emil Brasø leverte resultater som gjorde at Nærøysund pokerklubb kunne vende heim fra Texas Hold'em-turnering - med 140 spillere - med en god slump penger.

– Vi leverte et sterkt mesterskap. Vi regnet litt på det, og fant ut at vi til sammen vant i underkant av 400.000 kroner under NM i år. Vi er veldig fornøyde, sier Høyforslett.