Revymiljøet i Namsskogan er tilbake!

Vi fikk oppleve både fartskontroll på Trones, et litt treigt legekontorbesøk og en prest kjørende på en snøscooter midt på E6. Revymiljøet i Namsskogan er endelig tilbake.

Fartskontroll: Vi ble tatt med på fartskontroll på Trones midt i forestillingen der en litt usikker og skjelven politidame skulle få seg en overraskelse. Råkjører, spilt av Per Erik Lindsetmo, var en mye snillere bilkjører enn først antatt. Rollene som politi ble spilt av Frode Mellingen og Trude Stubmo.  Foto: Albert Haukø Devik

NAMDALSAVISA

BREKKVASSELV: Onsdag 17. april var dagen da Rita Irene Westgaard sammen med flere endelig skulle få oppleve sin store drøm. Nemlig å få tilbake det flotte revymiljøet i Namsskogan! Etter flere år med undring og synsing, ble jobben med skriving av manus endelig satt i gang for fullt høsten i fjor, og øvinger ble satt i gang etter nyttår. Drømmen ble dermed oppfylt, noe som resulterte i ei god, innholdsrik og gøyal revyforestilling på to timer som virkelig falt i smak. En revy som inneholdt alt en revy skal gjøre, skjemt og alvor i skjønn forening.