Feil av Telenor og kommunen setter kjepper i hjulene for Jørgens planer

Folket på Vikestad i Bindalseidet ble lovet bredbånd. Det får de likevel ikke med det første.

SKUFFET Jørgen Pedersen er avhengig av nett for overvåkning i fjøset, og har i tillegg til dette planer om bobilplass ved sjøen like under Heilhornet. – At vi ikke får det vi blir lovet, stikker kjepper i hjulene på mine planer, sier han som her er sammen med nabo Joakim Frøsaker og mor Eva Pedersen som også er blant de som ikke får nett i Bindalseidet.   Foto: Bastian Øien Alstad

NAMDALSAVISA

VIKESTAD: Høsten 2018 ble det varslet at Bindalseidet og Terråk skulle få bredbånd. Tegninger fra Telenor viste at også hele Vikestad skulle bli med i utbygginga. Nå er bare halve Vikestad med, i tillegg til at Kveinå like ved Bindalseidet også må vente med å få fibernett. Selv om tegningene viser at de er med i planene.