Nykommere og skytterkongen side om side i strålende utgave av Påskefelten

Felles glede på gresset

Mens skytterkongen Lorents I. Sklett kan skilte med over 1.200 stevner, var det debut for trioen som står foran han på bildet. Men på kunstgresset på Jøa fant alle samme glede.

PÅ SAMME GRESS: Skytterveteran Lorents I. Sklett gledet seg over disse tre nykommerne i Påskefelten. Fra venstre: Marcus Lauten Lian, Overhalla, Øyvind Lian, Overhalla og Aurora Fjeldseth, Otterøy. Også Auroras søster, Elvira var med på stevnet. 

NAMDALSAVISA

JØA: Og for å ta det siste aller først: For du leste riktig. På standplassen på Jøa kunne nemlig skytterne legge seg på grønt kunstgress. Hentet fra en fotballbane som skulle ha nytt dekke. Både det og stevnet for øvrig ble behørig kommentert på Jøa skjærtorsdag. For dette ble en prima skytterdag i ei perfekt feltøype.