Oddekalv mener vindmølle-aksjonistene i Flatanger er for snille

– Røsk ned sperrebåndene

Mens aksjonistene mot vindmølleutbygginga på Sørmarkfjellet rullet inn politiets sperrebånd, fortalte miljøkriger Kurt Oddekalv at de er for snille og må sabotere anleggsarbeidene.

For snille: Kurt Oddekalv i Norges Miljøvernforbund mener at aksjonistene som protesterer mot vindmølleutbygginga på Sørmarksfjellet er for snille. – Det handler om å sabotere mest mulig, sier han.  Foto: Erlend Malmo, Trønder-Avisa

NAMDALSAVISA

FLATANGER: – Det hjelper ingen ting å bare sitte her å spise knekkebrød. Dere må bevege dere rundt i området og skape problemer for politiet. Dette handler om å sabotere mest mulig, var beskjeden fra Oddekalv i Norges Miljøvernforbund, som har drevet miljøkamp i 35 år og har vært med på utallige aksjoner.