Sesongdebuterer i Sentrumsløpet lørdag

Ny treningshverdag gir ny giv

Under ledelse av den tidligere løpeprofilen Knut Kvalheim har Maria Sagnes Wågan blitt introdusert for et nytt og tøffere treningsregime. Det skal sikre sportslig løft i 2019-sesongen.

FØRSTE TEST: Etter å ha tilbrakt de ti siste dagene på treningsleir i Portugal, ser Maria Sagnes Wågan fram til å sesongdebutere i Sentrumsløpet lørdag. Det store målet ligger likevel noen måneder fram i tid for namsosingen som nå representerer Tjalve IL.   Foto: Eirik Førde

Jeg har aldri trent så mye og så bra som nå.

Maria Sagnes Wågan
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg tror endringene i treningsopplegget vil gi utslag i konkurransene i år. Målet er å være i toppform til NM i august. Der løper jeg for medalje både på 5.000 og 10.000 meter, sier namsosingen.