Husby Fagsenter feiret nyåpninga med tapetklipping og kakefest

– En butikk for oss som ikke er så hendt

Etter ti år på Ullvaren starter et nytt kapittel for Husby Fagsenter AS. Nå skal konseptet til Fargerike rendyrkes i nye lokaler i Alcaden.

TAPETKLIPPING: Daglig leder Arne Seierstad (fra venstre), ordfører Arnhild Holstad og Jan Husby, som startet bedriften for 36 år siden, sto for den offisielle åpninga av nye Husby Fagsenter torsdag. Bak til venstre står eier Jan Roger Husby og Amund Lein, leder i Namdal Næringsforening.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det var en lettet og rørt daglig leder som ønsket velkommen til nyåpninga av Husby Fagsenter torsdag. Etter uker med flytting og oppussing av de nye lokalene på Alcaden, kunne Arne Seierstad endelig ønske nye og gamle kunder velkommen.