Endrer parolene i 1. mai-toget

Fullt fokus på Nord

1. mai-komiteen i Namsos endrer sine planer for årets markering. De planlagte parolene legges bort og erstattes av ett budskap: Stopp raseringa av Nord universitet i Namsos!

TAR KAMPEN: 1.mai-toget i Namsos vil i år være preget av kampen for å bevare Nord universitets utdanningstilbud i byen. Deltakerne samles om ett klart budskap; Stopp raseringa! Fra venstre Karin Sinnes, Knut Holm, Tom Knobloch, Synnøve Broman, Hanne Lise Fahsing og Bjørn Helmersen.  Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Da forslaget om å legge ned undervisningstilbudene i Namsos ble kjent mandag, brukte vi ikke lang tid på å bestemme oss. All oppmerksomhet knyttet til vårt hovedarrangement vil være rettet mot forslaget om nedlegginga, sier Hanne Lise Fahsing, leder i 1. mai-komiteen.