Far og datter-kveld med kurs i hårfletting

Nå kan Adelen be pappa lage en feiende flott flette

Med et fullbooket arrangement og venteliste var det ingen tvil om at flettekurs for fedre var et tilbud mange hadde savnet.

Suksess: Flettekurset for fedre og døtre ble en stor suksess, og Kim Gunnar Skomsvold og dattera Adelen syntes det var veldig artig å få være med. – Jeg synes det er veldig greit å lære litt mer om å sette opp hår sånn at de ser litt bedre ut, smiler Skomsvold.  Foto: Tor Martin Årseth

Det er jo koselig å få litt alenetid sammen også.

Kjetil Løvmo
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det finnes «ladies night» og mange sånne arrangement, men ingenting for menn. Så vi tenkte at det var greit at fedre også kunne få mulighet til å lære seg å sette opp håret til døtrene sine, sier Siv Irene Flyum, som jobber som frisør på Tip Top hårsenter i Namsos.