Stenseth/Malmo til Bysprinten i Mosjøen

Ane A. Stenseth mot bronsemedaljevinner fra VM, Mari Eide, mens norgesmester Trym Malmo møter et kobbel gode juniorløpere.

VANT I FJOR: Trym Malmo vant Bysprinten i Mosjøen i G16 i i fjor. Lørdag skal Malmo og de andre juniorløperne kjempe om å få konkurrere mot Johannes H. Klæbo og de andre skistjernene.  Foto: Per Vikan

NAMDALSAVISA

MOSJØEN: Det ligger an til flere fartsfylte dueller når Bysprinten i Mosjøen går av stabelen lørdag. Denne sprinten samler hvert år mange verdensstjerner til dyst. I år er Johannes H. Klæbo den største, og han har følge av et kobbel sterke løpere i herreklassen – som Eirik Brandsdal, Finn-Hågen Krogh og Pål Trøan Aune, blant andre. Også kombinertesset Jarl Magnus Riiber er på plass og skal utfordre langrennsspesialistene.