Rørvik-spillere fikk en helt annerledes påskeferie

En stor delegasjon fra Rørvik byttet ut den norske påskesola med treningsleir i Rio de Janeiro – med et innhold som handlet om så mye mer enn fotball.

GLEDE: Glade barn i favelaen. Her sammen med Thomas Strand (til venstre) og Chris Gøran Hansen.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

RIO DE JANEIRO: Laget fra Rørvik har i snart et år jobbet for, og planlagt et besøk til noen av de nye spillerne de fikk på laget i fjorårssesongen. Etter at Gleidson, Freixo og Guga var sentrale spillere i fjor, har laget nå blitt ytterligere forsterket foran denne sesongen. Både Yan Abreu, Breno Ferreira og Denner Conceicao har nå vært på Rørvik siden januar, og er klare for å bidra til en god sesong for Rørvik, både i serien og ikke minst i kampen mot Rosenborg 1. mai.