Disse jentene fra Rørvik hadde det som plommen i egget på storcup

Søndag markerte slutten på det som for mange namdalinger ble ei aktivitetsfylt håndballhelg. Mens namsosingene var godt representert i Steinkjercupen, markerte Rørvik seg i Trondheim.

GLADE CUPDELTAKERE: Jentene på Rørvik J12-2 fikk sin aller første cupopplevelse i helga da de deltok i DNB Trondheim Håndballcup. Bak fra venstre: Mina Nygård, Tuva Severeide, Andrine Skorstad Pettersen og Nora Olsen. Foran fra venstre: Emma Aune Hellesø, Tiril Sæternes, Emilie Olsvik, Thea Olaisen, maskoten Torill og Sofie Brekk.  Foto: Karl Erik Aune

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM/STEINKJER: De rødkledde ytternamdalingene stilte mannsterke opp på Norges største håndballturnering – DNB Trondheim Håndballcup. Med sju lag i alderen elleve til 15 år, telte de til sammen omkring 80 spillere. Her klarte både gutte- og jentelaget i 14-årsklassen å ta seg til A-sluttspillet. Rørviks G14-spillere måtte her se seg slått av Kolbotn/Oppegård 2 i kvartfinalen, hvor resultatet ble 14-10. Heller ikke J14-spillerne klarte å komme seg videre fra kvartfinalen, hvor de tapte 8-14 mot Klæbu 1.