Namdalen er godt representert i det som kan bli et svært jevnt NM i revy på Høylandet

– Virker som folk har begynt å tenke at «nå skal vi jammen vinne»

12 nummer fra Namdalen skal konkurrere i det som karakteriseres som en sterk og svært jevn konkurranse i NM i revy.

Tilbake i det gode selskap: Etter flere års fravær er Harran UL atter en gang med i konkurransen under NM i revy på Høylandet i sommer. Det skal Thomas Austlid Gartland framføre nummeret «Ei skapelsesberetning» fra revygruppas revy som hadde premiere tidligere i år.   Foto: Runar Moen

Jeg ble ganske overrasket, og det er kjempetøft og artig.

THOMAS A. GARTLAND, HARRAN UL
NAMDALSAVISA

HØYLANDET: – Jeg tror dette er det mest varierte programmet vi har hatt og det er mange nye revygrupper som er med. Vi har også fått med flere fra Østlandet, og det er veldig kjekt. De tar opp andre problemstillinger og storbyfenomener som vi ikke har sett her før, sier Ole Christian Øen, fagansvarlig i Norsk revy.