Grete Bordi Grannes er ny leder i Regnskapshuset SMN i Midtre Namdal

Inntar regnskapstoppen

Regnskapshuset SMN styrker posisjonen sin i norddelen av Trøndelag ved å kjøpe opp to regnskapskontorer og presenterer samtidig Grete Bordi Grannes som ny leder.

KUNNSKAPSRIK GJENG: Foran fra venstre: Jorunn Grannes (regiondirektør), Grete Bordi Grannes (ny leder for Midtre Namdal), Åsne Ramfjord, Natalie Pettersen, Nina Dolmen Wirkola, Synnøve Flosand Johansen, Liv Wigdis Sørensen, Stina Petterson og Fride Beate Moe. Bak fra venstre: Lars Jakobsen, Jan-Ove Olsen, Silje Klev Sandnes, Gunnar Pedersen, Olav Hovik, Milan Golubovic, Tor Morten Jansen og Elisabeth Faksdal. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I fjor styrket Regnskapshuset SMN posisjonen sin i Namdalen etter oppkjøpet av Grongstad regnskap og Flatanger regnskapskontor.