Drodlet om hvordan Nye Namsos kan bli en slagkraftig kulturkommune

Når Namsos blir ny storkommune fra 2020, skal kulturlivet sammen sørge for at kunst og kultur igjen gjennomsyrer kommunevåpenet.

ENGASJERT KULTURLIV: Møtet på Namsos folkebibliotek samlet 23 aktører som til daglig jobber med kulturformidling. Omkvedet var at de i større grad må stå samlet, for at Nye Namsos skal bli en slagkraftig kulturkommune. Det var kultursjef i Namsos, Ann Evy Duun (stående), glad for å høre. FOTO: Bjørn Tore Ness 

Det er nå vi skal legge føringer på hvordan vi skal jobbe de neste 12 åra.

Ann Evy Duun, kultursjef
NAMDALSAVISA

NAMSOS: I kommuneplanen til Nye Namsos, som skal gjelde i 12 år fram til 2032, skal kulturen være slagkraftig. Det var inntrykket etter at aktører fra det profesjonelle kunst- og kulturfeltet i kommunene Namsos, Fosnes og Namdalseid møttes til drodlingsmøte på Namsos folkebibliotek mandag.