Crossfeber i Råbakkan da landslagssjef Ullevålseter tok turen

En av Norges mest profilerte motorsportutøvere og landslagssjef for endurolandslaget, Pål Anders Ullevålseter tok ettermiddagskaffen på klubbhuset til Namdal Motorsportklubb.

INSPIRASJON: Fra venstre: Geir-Tore Havstein Brøndbo, Tor-Kristian Sklett, Christoffer Dypaune Røsnes, Ine Dypaune Røsnes, John-Magnus Havstein Brøndbo, Elias Vedvik Barland og Ørjan Høilo Lysberg, og foran Ida Dypaune Røsnes og Christine Dypaune Røsnes fikk et trivelig møte med Pål Anders Ullevålseter i Råbakkan.  Foto: Øivind Rånes

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Det er jo ungdom og motorsport som er det som er virkelig moro å holde på med, sa landslagssjef Pål Anders Ullevålseter. Nylig var han på besøk i Overhalla for å fortelle om vegen til Dakar, og da tok han seg selvsagt tid til å stikke innom klubbhuset til Namdal Motorsportklubb i Råbakkan.