Avgangselever : – Kunne ikke tatt sykepleien noe annet sted enn i Namsos

Sykepleierstudent Ina Cecilie Henriksen (22) har studert i Levanger tidligere. Dette ønsker hun ikke andre Namsos-studenter må gjøre i framtida.

AVGANGSSTUDENTER: Flyttinga av studiestedet i Namsos har engasjert studentene ved Nord Universitet. Avgangsstudentene på sykepleien vet dette ikke vil ha noe å si i deres studietid – men at det kommer til å påvirke deres framtidige jobber i Namdalen. 

Jeg kan med hånda på hjertet si at om det ikke var for studentene, så hadde ikke avdelinga jeg jobbet på gått rundt.

Kari Hoff Elden, student.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Avgangsstudentene i Namsos er samlet for å få veiledning i bachelor-skrivinga. Det er stressende for de totalt 48 sykepleierstudentene, men temaet i lunsjen dreier seg likevel ofte om Nord universitet – og hva som vil skje i tida framover. En av studentene er Ina Cecilie Henriksen, som vet hvordan det er å studere i Levanger. Avstanden mellom studentene og lærere ble for store, minnes hun.