Ny vår for beachvolleyball med kickoff i Namsos

Han er trener for det norske damelandslaget i i beachvolleyball og hadde et klart råd å komme med til ungdommen som møtte på kickoff i beachvolleyball i Namsos.

BLØTT I SANDA: På ettermiddagsøkta fikk spillerne på samlinga prøve seg på sanda på Spillum i et heller bløtt vær. Men det dårlige været la ingen demper på stemninga. Bak fra venstre: Benedicte Sørvig, Fredrik Lundgren, Sigve Sandvik, Erlend Elvestad, Fong, landslagstrener Martin Engvik, Aksel Kjelbotn Wråli, med Magnus Torvik foran. Håkon Estil var også med på deler av samlinga.  Foto: PATRIK LUNDGREN

95 prosent godt er oftest godt nok i beachvolley.

Martin Engvik
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – I beachvolleyball handler mye om å gjøre ting enkelt. Terp på å få til noe alltid, i stedet for noe fantastisk en sjelden gang, sa Martin Engvik under engasjerende treningstimer i Namsoshallen.