Fylkesordfører: – Tas ingen grep for Nord universitet

– Det tas ingen grep for å løse den vanskelige situasjonen ved Nord universitet i revidert budsjett, mener fylkesordfører Tore O. Sandvik.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Fylkesordfører legger ikke skjul på at han er skuffet.

– Regjeringa gir ikke midler til studieplasser, stipendiater eller økonomisk handlingsrom for å hjelpe Nord universitet. De har heller ingen klare signaler om hvordan de mener universitetet skal utvikle seg, sier han, som mener regjeringa fortsetter å dobbeltkommunisere om Nord universitet.

– Nord universitet burde fått signaler som ville gitt dem tid og ressurser til å nå de ulike kravene regjeringa har stilt gjennom tildelingsbrevet, ved å møte ubedt opp i styremøtet og å sende brev til styret med instrukser. Dette er skuffende, sier fylkesordføren.