Ble satt pris på av skisporten

Emil Iversen ble som ventet årets idrettsutøver, men flere namdalinger ble også hedret under skikretstinget i Steinkjer onsdag kveld.

HEDRET: Skikretsleder Siv Jørgensen sammen med noen av personene som ble heder til del under skikretstinget onsdag kveld. Fra venstre: Bjørn Bruvoll og Paul Elvebø, som begge fikk skikretsens hederstegn, Eirik Sævik, Spillum som fikk ildsjelprisen, Hallvard Granli, Grong fikk jubileumspokal, mens Trym Malmo, Grong fikk plakett for sitt NM-gull i sprint.  Foto: Svein-Tore Hovd

NAMDALSAVISA

STEINKJER: Et fullsatt tinglokale møtte skikretsleder Siv Jørgensen da hun åpnet årets ting, der skistyrerepresentantene i Norges Skiforbund, Tove Moe Dyrhaug og Birgit Skarstein, innledet med en gjennomgang om situasjonen i norsk skisport.